Feesten en groepsboekingen

Bent u op zoek naar een locatie die aan al uw wensen voldoet? Voor een verzorgde borrel, lunch of diner, voor een kleine of grote groep?

Wij kunnen zowel overdag als ’s avonds voor uw wensen zorgen. Of het nu formeel of informeel is, Luciens zorgt voor een passende setting voor u. Heeft u specifieke wensen? We ontmoeten ze graag. Luciens Amsterdam heeft ruim voldoende plek voor kleine en grote groepen. Onze locatie biedt ruimte voor groepen tot 150 personen.

Luciens biedt de uitkomst voor jouw evenement!

Verjaardag

Het organiseren van een verjaardag brengt veel zorgen met zich mee. Wat voor soort (borrel)happen? En hoeveel drank moet er ingekocht worden? Heeft
iedereen het wel naar zijn of haar zin? Velen kennen dit gevoel.

Bij Lucien’s Amsterdam kun jij je verjaardag vieren en hiermee alles uit handen geven! Geen zorgen over het aanvullen van de hapjes of het verzorgen van de drankjes. Wij ontnemen al deze zorgen en zorgen er tegelijkertijd voor dat ook jij kunt genieten van je welverdiende verjaardag.

Van een verjaardagsborrel onder het genot van een bitterbal tot een kinderfeestje met de lekkerste (kinder)pannenkoeken, bij Lucien’s is alles mogelijk.
Lucien’s.

Er zijn diverse mogelijkheden bij Lucien’s. Wij denken graag met u mee zodat u uw verjaardag in Amsterdam naar wens kunt vieren. Vraag gerust naar onze speciale arrangementen.

Events

Heeft u een bijzondere gelegenheid? Lucien’s biedt vele mogelijkheden.

Van een bedrijfsuitje in Amsterdam tot een familie evenement of een gezellige muziekavond met vrienden tot een cocktailparty. Maar ook leent de ruimte zich perfect voor een vergadering of workshop. Luciens biedt de uitkomst voor jouw evenement in hartje Amsterdam!

Voor zowel een dag- als avondinvulling en informele als formele bijeenkomsten kunt u bij ons terecht.

Elk evenement is maatwerk. We delen graag onze ideeën met u, zodat we van dit evenement een unieke ervaring kunnen maken.

Private dining

Voor een intiem diner in Amsterdam biedt Lucien’s de uitkomst. De privé ruimte, beneden in de zaak, leent zich perfect voor een compleet verzorgd diner.

Kies je voor een privé diner bij Lucien’s? Dan kies je voor

  • Een restaurant in het centrum van Amsterdam
  • Een fijne privé ruimte
  • Goed eten
  • Grote drankkaart
  • Leuk gezelschap
  • Ongedwongen sfeer
  • Trendy interieur

Samen kunnen we een passend menu samenstellen. Of dit nu voor ontbijt, lunch of diner is, wij zijn altijd blij om aan uw wensen te voldoen.

Groups

Bent u op zoek naar een locatie voor een compleet verzorgde borrel, lunch of diner, met een kleine of juist een grote groep? Luciens Amsterdam heeft ruim voldoende plek voor kleine en grote groepen.

Niet alleen is onze locatie ideaal voor een intiem samenzijn, maar ook grotere groepen tot 150 personen kunnen wij faciliteren.

Een groep studenten, een groepsreis of een gezellig samenzijn, alle groepen zijn welkom bij Lucien’s.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een grote groep? We bespreken graag alle beschikbare opties.

2024 © Luciens Amsterdam. All rights reserved.v5.72 With ♥ by Daylinq